sunnuntai 24. lokakuuta 2010

Tanssikuvauksista (II)

Täytynee jatkaa vähän tuohon edelliseen selittelyyn, kun jäi joitakin pointteja kirjoittamatta.

Me kuvataan tanssikuvia, koska mä haluan oppia kuvaamaan ja olen tällä hetkellä eniten innostunut just tanssista, joten se on ehkä mielenkiintoisin kuvausaihe tällähetkellä. Sen lisäksi uskon oppivani tanssistakin jotakin sitä kuvaamalla.

Nina on tässä mukana siksi, että haluaa itsestään tanssikuvia, mutta suurelta osin myös siksi että tanssikuvissa poseeraamisen olisi tarkoitus kehittää Ninaa tanssijana. Tämä on siis osa loistavan tanssivan mallini opiskeluja.

Vielä yksi syy kuvata nimenomaan tanssikuvia on se että me molemmat haluamme omalta osaltamme lisätä tanssin näkyvyyttä. Haluamme näyttää että tanssi on hienoa ja kivaa ja ehkä esittää kaikkia niitä fiiliksiä, joita tanssiin liittyy.

Pysäkkibilekuvasarjan idea on että tanssiminen on kivaa. Siinä on palasia siitä käsittämättömästä fiiliksestä, joka tulee aina lavalla, ja halusta ruveta tanssimaan bussipysäkillä, kun kuulokkeista alkaa soida hyvä biisi. Tai kun alkaa tanssittaa kaupassa / kauppakeskuksessa, jossa soi hyvä musa. Pysäkkibileissä on yritetty unohtaa se fakta, ettei kukaan ikinä kehtaa. Nina kehtasi, ja minä kuvasin.

Ei kommentteja:

"Kerran aloitettuasi uneksimisen

älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele
että sinun unelmasi on ainoa.

Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
Kävele vetten päällä
Herätä kuolleita henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista."

-Tommy Tabermann