sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Viikkeily 28.9.2008



Viikkeilimme tänään, Marianne ja minä. Eipä siellä paljon mitään siivellisiä näkynyt, mutta oli mukavaa viettää aikaa hyvässä seurassa, auringon paisteessa, ulkona.


Laiha havainnoimissatomme oli kaksi kyhmyjoutsenta, kolme harmaahaikaraa ja vihervarpusia. Eli ei mitään, minkä takia olisi varsinaisesti kannattanut nousta torneihin. Tulipa ainakin taas nuo harmaahaikarat nähtyä, jotka - kuten olen tainnut jo muutamaan kertaan mainita - ovat Viikissä lähes poikkeuksetta.


No, "aika hyvä havainto" -mies ei sentään ollut Viikin vanhassa lintutornissa kertomassa meille, että katselemamme lintu on harmaahaikara, minkä tiesimme jo itsekin, ja sanomassa linnun olleen aika hyvä havainto, kuten huhtikuussa 2007.


Huomenna on lähtö Evolle, riistaeläintieteen kenttäkurssille. Evolla menee sitten perjantaihin asti. Siellä voisi lintuja nähdäkin, hope so!


Kuvitusta tähän tulee kunhan saan aikaiseksi, kun tämä kahden koneen välillä väänteleminen vähän vaikeuttaa. Niin siis mulla on nykyään kannettava tämän ihanan pöytäkoneeni lisäksi.

//EDIT Kuvitettu Mariannen ottamilla kuvilla. Tietysti tuo, jossa on Marianne on minun ottamani.

Ei kommentteja:

"Kerran aloitettuasi uneksimisen

älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele
että sinun unelmasi on ainoa.

Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
Kävele vetten päällä
Herätä kuolleita henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista."

-Tommy Tabermann