maanantai 21. toukokuuta 2012

Tanssitauko on ollut liian pitkä, kun balettipuku + pari paitaa päällä menee just ennen tunnin alkua käymään "ihan nopeesti vaan" vessassa.


Olin vähän fail, ja kävin niistä mun viidestä tanssitunnista vain kahdella. Lopuille en joko jaksanut tai uskaltanut mennä. Sillon perjantaina, kun olisi ollut kaksi niistä tunneista, päätin käyttää aikani mieluummin kahvilassa istuksien, hyvässä seurassa totta kai. Mmiten tää kuullostaa niin tutulta? Ihan kuin olisin joskus aiemminikin jättänyt tanssitunnin väliin koska kahvila ja hyvä seura. :D Mentiin sitten kuitenkin kivasti vielä Hämikselle vähän tanssahtelee, ettei siitä ihan tanssiton päivä tullut.


Suurin tanssijuttu ehkä tällä hetkellä on se, että oon alkanut työstämään sooloa yhden kaverin kanssa. Mä teen koreografian ja se tanssii, vaikka loppujen lopuksi teen sitä sooloa ehkä itselleni. Hämmentävää on ettei siitä edes välttämättä tule ihan huono. Tai ei ainakaan niin huono, kuin Kälviä-sooloni oli. Mutta siitä nyt onkin jo aikaa. Lajina on nykytanssi, ja liikkeet on semihelppoja, mut kivannäköisiä ja kivalta niitä tuntuu tehdäkin. Tuosta varmaan sitten poimin palasen sinne pääsykokeeseenkin soolokseni.




Koska nyt alkaa jo olla ihana kesä, kaikkialla on vihreää ja eilen ja tänään oli ihan älyttömän nätti sää, käveleskelin eilen (niin ikään hyvässä seurassa) keskustan hoodeilla. Mulla oli kamera mukana, joten muutama fiiliskuvakin kävelystä on. Lähdettin Steissiltä, kierrettiin Katajanokka suunnilleen rantoja pitkin ja vähän Kruununhakaa, ennen kuin päädyttiin Senaatintorin laidalle kahvilaan istuskelemaan. Suomen jääkiekkotappio ei tuntunut yhtään niin pahalta, kun oli niin kaunista ja ihanaa ja hyvä fiilis - ja tietenkin, kun ei katsonut peliä :D.






Ei kommentteja:

"Kerran aloitettuasi uneksimisen

älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele
että sinun unelmasi on ainoa.

Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
Kävele vetten päällä
Herätä kuolleita henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista."

-Tommy Tabermann