lauantai 27. lokakuuta 2007

Jos illan jälkeen haukkuisin Taikin friikkibileet, kuinka suhtautuisitte?

Alkuilta meni ihan mukavasti. Löydettiin itsemme Iiron luo, Espooseen aloittelemaan ja valmistautumaan "vuoden naamiaisiin".

Jeejee, lopulta vähän ottaneina päästiinkin lähtemään Helsingin keskustaan, Stockholm Diskotekiin. Ja vielä monista ikävistä sattumuksista huolimatta päästiin jopa perille - vain huomataksemme että meno on kuin sirkuksessa.

Ihan käsittämättömän friikkejä ihmisiä - tai ainakin asuja - vilisevä SD ei tuntunut ehkä aivan niin loisteliaalta paikalta, kuin olin kuvitellut. Siellä oli melkein pelottavaa. Soitettiin vain huonoa musiikkia, ja jokapuolella haisi oksennus. Lähes kaikki olivat pukeutuneet mitä kummallisimpiin ja kauheimpiin asuihin. Hirveimpänä näistä ehkä puolikas hevonen - jonka anatomia muuten oli täysin väärä, tästä tiedosta kiitos Kajsan, tulevan eläinlääkärimme. (Hevonen taisi voittaa pukukilpailun, jollen täysin väärin ymmärtänyt.)

Ja noiden bileidenkö lipuista me maksettiin 10€ ? Siis oikeasti? Friikkibileet viikon safkojen sijasta... Ensivuonna ei tuonne!

Haluan kyllä nähdä Stocholm Diskotekin joskus kun siellä on ihan oikeasti hyvä meno. Siihen, että pääsee sinne sisään normi-iltana on nyt vielä vaan vähän aikaa....

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä sä odotit kun kyseessä on naamiaiset ja juhlijoina porukkaa taikista? huoh.

Anonyymi kirjoitti...

En mä ajatellut, että taikkilaiset on oikeesti niin kummallisia :D

"Kerran aloitettuasi uneksimisen

älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele
että sinun unelmasi on ainoa.

Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
Kävele vetten päällä
Herätä kuolleita henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista."

-Tommy Tabermann