lauantai 14. kesäkuuta 2008

Jo kolmas viikko takana

Kolmannella viikolla päästiin enemmän metsänhoitopuoleen, kahden ensimmäisen ollessa enemmän ekologiaa. Ajattelin sen olevan hiukka tylsempää (tai vain vähemmän kiinnostavaa) kuin ekologia, niin luulin että viikko menee hitaasti. Väärässäpä olin. Viikko meni melkein yhtä nopean tuntuisesti kuin suoviikko.

Niin tuosta edellisestä, ehkä mua pitäisi kiinnostaa metsänhoito, olenhan mä kuitenkin metsänhoitajaksi tulevaisuudessa valmistumassa. Se on kuitenkin se ala jota olen lukemassa. Ehkäpä tää vielä tästä selkenee - ja alkaa kiinnostaa jos alkaa :D. Metsäopinnot on kuitenkin kivoja.

Pari ensimmäistä päivää keskityttiin sellaiseen harjoitukseen. Käytiin mittailemassa metsää ja mietittiin metsikön tiheyden vaikutuksia. Silloinpa satoi aika mukavasti. Tiistai-iltana jopa ukkosti - koko tyttöjen saunavuoron ajan tietenkin, ettei siinä päässyt uimaan. :/

Keskiviikkona retkeilimme Evolle, tuli, majavat ja metso aiheinamme. Mukava päivä oli.

Illalla oli tietenkin bileet, tällä kertaa teemana oli supersankarit. Itse yritin pukeutua Elektraksi, mutta jostakin syystä näytin enemmän merirosvolta. Ehdottomasti suloisin oli Lilli, joka oli ihan selkeästi pukeutunut lahjapaketiksi, mahdollisesti synttärijuhlien pelastajaksi -> synttärisankariksi! ((:

Oli ihan mukavaa ohjelmaakin. Aika paljon sitä oli, ehkä vähän liikaa.

Torstai olikin sitten vähän vaikeampi. Ainakin aamupäivä. Aiheena oli metsän uudistaminen ja väsytti pirusti.

Ja perjantai. Metsänviljelypäivä. Olimme istuttamassa kuusia mättäisiin. Kyllähän sitäkin oli ihan kiva kokeilla, kun aikaisemmin tuo pottiputken käsittely jäänyt ihan leikkimiseksi - yhden taimen olin tainnut istuttaa ennen tätä.

Ei kommentteja:

"Kerran aloitettuasi uneksimisen

älä hetkeksikään lopeta.
Uneksi vain mahdottomia, sillä huomista eivät
järkevät latteudet kiinnosta.

Ole hyvä unelmiasi kohtaan,
ja anna niiden toteutua.
Äläkä koskaan kuvittele
että sinun unelmasi on ainoa.

Älä hämmästele ihmeitä, iloitse niistä.
Kävele vetten päällä
Herätä kuolleita henkiin.
Muista, että hymyily on uneksimista."

-Tommy Tabermann